Novinky o projektu Pospolu - 1. listopadu 2013

Vážení zájemci o novinky projektu Pospolu,

rádi bychom Vás informovali o tom, že ode dneška je vyhlášeno nové výběrové řízení na pilotáž dalších 20 partnerství škol a firem v projektu Pospolu. Nabídky je možné podávat do 20. prosince 2013 do 10 hodin. Zadávací dokumentace k této zakázce je zveřejněna na https://www.softender.cz/home/zakazka/4030901. Více informací najdete na http://archiv-nuv.npi.cz/pospolu/vyberova-rizeni-1. Pro lepší orientaci v zakázce je pro zájemce připraven na webu projektu seznam doporučení z nedostatků uchazečů z výběrového řízení vyhlášeného v létě 2013.

Případné žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám dle § 49 zákona mohou zájemci zaslat pověřené osobě písemně na e-mail: cpsconsulting@cpsconsulting_cz, kontaktní osoba: Jana Coufalová, a to nejpozději do 13. prosince 2013. Dodatečné informace budou všem zájemcům odeslány v českém jazyce nejpozději do 4 pracovních dnů od doručení žádosti. Obecné dotazy k projektu i koncepci pilotáže směřujte prosím na e-mail pospolu.info@nuv_cz nebo infolinku projektu 774 645 062 (pracovní dny od 9:00 do 15:00). Doporučujeme Vám ale nejprve prolistovat již zodpovězené dotazy přímo u zadávací dokumentace (soubory Dodatečné informace č. X), jejich kopii budeme zveřejňovat také průběžně na webu projektu.

Zároveň jsme na stránkách projektu zveřejnili partnerství, která vzešla z prvního výběrového řízení a kde již od října začíná pilotáž spolupráce škol a firem. Více informací najdete na adrese http://archiv-nuv.npi.cz/pospolu/vybrana-partnerstvi.

Pokud máte zájem uveřejnit aktualitu o pilotáži např. na Vašem webu, připravili jsme o vyhlášení výběrového řízení krátkou aktualitu.

S přáním příjemného dne

Petr Jansa
Komunikace se sociálními partnery projektu Pospolu
E-mail: petr.jansa@nuv_cz

Lucie Šnajdrová
PR projektu Pospolu
E-mail: lucie.snajdrova@nuv_cz

Nepřejete-li si nadále dostávat novinky projektu Pospolu, napište prosím na adresu pospolu.novinky@nuv_cz, předmět: odhlaseni.